Olipa kerran äiti Suomessa, jolla oli neljävuotias poika nimeltään Mikko. Mikko oli hyvin reipas poika, mutta hänellä oli syntymästään hyvin monia ruoka-aine allergioita ja Mikkolla oli erittäin tarkka ja rajoitettu ruokavalio. Mikon äiti tiesi, että auttamalla immuunipuolustusjärjestelmää ja vitamiinihivenaine tasapainoa Mikon allergiat saattaisivat helpottua. Koska Mikko ei pystynyt nielemään pilleri muotoisia vitamiineja ja hän oli usealle aineelle allerginen, ei äiti ollut löytänyt juuri mitään mikä sopisi Mikolle. Äiti ei luovuttanut vaan jatkoi sopivien tuotteiden etsimistä.

 

Samaan aikaan Afrikassa eli toinen äiti, hänellä oli neljävuotias poika nimeltään Zarus. Zarus oli syntymästään lähtien sairastanut silmä sairautta, joka johtaisi hänen sokeutumiseen. Tähän synnynnäiseen silmäsairauteen ainut hoito oli silmäleikkaus. Zarusin äiti oli hyvin köyhä eikä hänellä ollut varaa kustantaa pojalleen tätä leikkausta. Zarusin äiti oli hyvin surullinen, koska hän tiesi että Zarus tulisi elämään pian loppuelämänsä sokeana.

 

Hieman aikaisemmin Yhdysvalloissa eleli kaksi miestä. Heillä oli hyvä toimeentulo jolla he turvasivat itsensä ja perheensä tulevaisuuden. Mutta heillä oli unelma tehdä vielä jotain suurta. Eräänä yönä toinen näistä miehistä sai miljardi idean ja soitti ystävälleen. He tapasivat ja tämä idea muutti heidän elämänsä siitä eteenpäin täysin. Oli syntynyt uusi täydellinen idea uudesta tuotteesta joka mullistaisi monen ihmisen elämän. Synty myös idea todellisesta liiketoiminnasta, jolla voitaisiin mahdollistaa taloudellinen hyvinvointi ihmisille, jotka todella halusivat auttaa toisiaan menestymään. Syntyi myös idea kaikkein vähäosaisten auttamisesta, näiden tuotteiden ja liiketoiminnan avulla.

 

Eräänä päivänä Suomessa Mikon äidin ystävä tuli kylään. Hänellä oli uutta kerrottavaa. Yhdessä he katselivat videon jossa kerrottiin uusista tuotteista ja uudesta liiketoiminnasta. Mikon äiti jäi miettimään, mutta hänelle heräsi halu kokeilla näitä tuotteita. Niinpä hänen ystävänsä tuli käymään kun sai itselleen näitä tuotteita ja Mikon äiti päätti kokeilla niitä. Hän alkoi antaa niitä Mikolle ja koko perhe kokeili niitä. Kolmen kuukauden kuluttua äiti huomasi, että Mikko ei enää saanutkaan allergisia reaktioita joistain tuotteista mistä hän aikaisemmin oli välittömästi saanut allergisen reaktion. Äiti ryhtyi tekemään näillä tuotteilla myös liiketoimintaa. Hän kertoi ihmisille näistä tuotteista, mutta usein ihmiset moittivat niitä kalliiksi. Vähitellen Mikon äiti tapasi niitä ihmisiä, jotka ymmärsivät tuotteiden tuoman hyvinvoinnin omalle elämälleen.

 

Sitten Suomeen saapui toinen näistä miehistä Yhdysvalloista. Mikon äiti meni kuuntelemaan häntä. Siinnä kuunnellessaan tapahtui jotain todella merkittävää. Mies kertoi kuinka he olivat mahdollistaneet satojen lasten silmäleikkauksia. Samalla Mikon äiti näki edessään Zarusin äitinsä kanssa, kuinka onnellisia he olivat. Nyt Zarus voisi elää normaalia Afrikkalaisen pojan elämää ja varttua mieheksi, mennä naimisiin ja elättää perheensä. Zarus saa edelleen nähdä Afrikkalaisen maailmansa. Mikon äiti ymmärsi: sillä että hän oli antanut Mikolle näitä tuotteita, jotka auttoivat Mikkoa elämään tervettä elämää, hän oli samanaikaisesti auttanut Zarusia säilyttämään näkönsä. Ilon kyyneleet valuivat äidin silmistä ja hän meni onnellisena sydämestään kiittämään miestä, joka oli tämän kaiken mahdollistanut.

 

Nyt Mikon äiti todella tiesi mitä hän elämässään tulee tekemään!

 

Lahjaksi tilaisuudesta Mikon äiti sai kiven. Kiitosten kiven! Ensimmäinen kiitos tälle kivelle on että tämä tarina on täysin totta!