Viimeinen viikko vuonna 2009 on osoittautunut minulle täydelliseksi uuden luomiseksi.

Mitä sitten luominen on?

Me jokainen luodaan koko aika jotain, mutta missä nämä luomisen tulokset näkyy ei aina ole niin itsestään selvää. Voimme esimerkiksi toivoa voittavamme lotossa tai muuta vastaavaa. Mutta suurimmaksi osaksi saamme huomata ettei se meidän toiveemme toteutunut, vaan joku toinen keräs tälläkin kertaa potin. Herää kysymys: Enkö minä muka toivonut tarpeeksi voimakkaasti että "voittaisin lotossa"? Näin voi myös todellakin olla. Usein se mitä toivomme on liian epämääräistä.  Voi olla että olemme todellakin edesauttaneet sitä, että joku toinen onkin voittanut lotossa. No, aivan varmasti se joka voitti, tarvitsi myös sen voiton. No, enkö minä sitten muka olisi sitä tarvinnut?

Itse en ole lotonnut enää vuosiin. Olenko menettänyt toivoni, että voisin saada jostain rahaa, että minua kerrankin onnistaisi?

Rahapelit ym. vastaavat ovat liian epämääräisiä kohteita luomiselle. Sen tähden olenkin keskittynyt enemmän luomisen opettelemiseen tässä päivässä. Voisi sanoa, että jokainen päivä on suuri luomus ja ihmeitä täynä. Jo pelkästään se, että hengitämme ja sydämemme lyö päivästä toiseen on suuri ihme ja mahtavan luomisen tulosta. Tässä onkin mielestäni se salaisuus. Ensimmäinen askel luomiseen on todellakin hengitys.

Hengittäessä me vedämme ilmaa sisällemme. Me saamme sisällemme sitä energiaa, sitä ilmaa, mitä meidän ympärillä on. Näin ollen ensimmäinen kysymys onkin:

Millaista ilmaa hengität sisääsi?

Millaisessa ympäristössä elät?

Näin uuden vuoden aattona on hyvä lähteä tarkastelemaan omaa ympäristöään. Kerro minulle havainnoistasi ja jatketaan luomista.

PS. Menestyksellistä luomisen vuotta 2010 kaikille!