Tälle päivälle kirjasta tuli aiheeksi uusiutuvat energialähteet. Kaikkihan me tiedämme että niitä on mm. aurinko- ja tuulienergia. Viimepäivinä on kyllä tuullut, mutta aurinkoa ei kovinkaan paljoa näillä korkeuksilla ole. Vaikkapa täältä voi käydä lukemassa lisää uusiutuvista energialähteistä:

http://energiamaailma.fi/energia-abc/uusiutuvat-energialahteet/

Meidän perheen uusiutuvia luonnonvaroja on pyykki eli likaiset vaatteet. Pyykin pesusta olenkin jo kirjoittanut eli se siitä. Toinen uusiutuva luonnonvara meillä on tiski eli likaiset astiat. Niitä piisaa vaikka itse käytänkin samaa kahvimukia usean päivän, koska mitä sitä aina jynssäämään puhtaaksi. Tiski menee tuohon samaan nippuun tuon pyykinpesun kanssa joten ei siitäkään sen enempää.

Yksi uusiutuva luonnonvara on vielä käsittelemättä. Se on "villakoirat". Enkä tarkoita sillä noita ihania haukahtelevia koiria mitä esim. meidän alakerrassa on. Meillä on kaksi kissaa ja paljon "villakoiria". Olen usein miettinyt että miten "villakoirista" saisi energian kiertoon. Haisevat niin pahalta poltettaessa ja pölisevät niin vietävästi. No ehken lähde halkomaan hiuksia tai paremminkin "villakoiran" hiukkasia :-)

Kohta olisi tehtävä se joulusiivous. Ostin joitain vuosia sitten pussittoman pölyimurin, niin ei ainakaan tarvitse jättää siivoomatta sillä verukkeella että ei muistanut ostaa pusseja. Siis "villakoirat" ojennukseen.

Valoa ja iloa joulunodotukseen!644097_4315794825576_1455854063_n.jpg6130_1119319715696_2831380_n.jpg