Oiskos tuohon otsikkoon pitänyt kirjoittaa 12.12.12. Viimeinen tälläinen päivä 80 vuoteen. Minusta on vielä mielenkiintoisempi päivä tuo 20.12.2012, siis kaikki aikanaan :-)

Tänään ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä, paitsi päättivät sitten testata uutta peda.net alustaa juuri kun, olin tekemässä sinne koulutuksen valokuvagalleriaa. Jäi sitten hommat kesken, mut aina löytyy muuta tekemistä.

Tälle päivälle kirjasta tuli Vihreitä neuvoja energian kulutukseen. Mielestäni niitä olen jo yhden joulukalenterin osalta ihan tarpeeksi käsitellyt, joten aihe on vedettävä hatusta tai vierestä :-)

Tässä kuitenkin vielä eko-ostaja, josta löytyy fiksuja neuvoja vihreään kuluttamiseen:

http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/eko-ostaja/

Tälle päivälle kuitenkin ajattelin suositella ideointia. Kaikilla on luovuutta. Luovuus voi ilmentyä pieninä asioina esimerkiksi siinä kuinka kattaa pöydän tai isoimpina asioina esimerkiksi, kuinka selviytyy vähällä rahalla koko kuukauden. Nyt olisi hyvä mahdollisuus saada hieman rahaa, kun ideoi kestävää taloutta. Sitra etsii ideoita kestävään talouteen. Aikaa tälläisen ideointiin on 16.1.2013 saakka. Siis kaikki nyt ideoimaan.

Tässä linkki Sitan haasteeseen:

http://www.luovasuomi.fi/article/1393

Idea rikasta joulun odotusta kaikille!

Sytytin muuten sen jouluvalon tänään 12.12.12 12:12 sen verran hörhö olen ^._.^

 

IMG_1861-1.JPG