Jos hieman jatkaisi tuota eilistä teemaa.

Naapurini tuli käymään, lainaamaan yhtä kirjaa hyllystäni. Samalla ajateltiin piipahtaa yhdessä ulkona tupakalla (siis tämä on se minun paheeni).

Olin juuri kaatamassa kahvia kuppii, kun Pimpula tuli naapurini jalkojen juureen. Pimpula on erittäin seurallinen kissa ja aina tervehtimässä jokaista meillä kävijää. Nyt Pimpula hieman kiehnäs jaloissa ja sitten se tapahtui. Pimpula nosti häntäänsä ja kusi naapurin päälle niin että farkut oli puolesta säärestä alaspäin märät. Tätä minä en vielä ole koskaan nähnyt kenenkään kissan tekevän, mutta nyt sekin on koettu.

On varmaan laitettava meidän oveen lappu "VARO KINTUILLE KUSEVAA KISSAA" tai "KISSAN PISSA KASTE SAATAVILLA".

Että näillä eteenpäin, vielä kiima ainakin jonkun aikaa kestää. Minusta ei kyllä olisi rotukissan omistajaksi, kun kissalla olisi hyvä voida teettää pentuja. Toisaalta silloin varmaan kiimakin menisi nopeammin ohi, kun välillä pääsisi pentumaan.

Jokainen kissa on aivan omayksilönsä ja käyttäytyy juuri sen mukaisesti. Pimpula on aivan uskomattoman seurallinen. Se on aina mukana tekemässä jotain ja tulee kyljen tai rinnan päälle nukkumaan ym. Vitsi mä toivon et kiima menis pian ohi ja sen jälkeen leikkaukseen. Toisaalta sitä en tiedä miten leikkaus tulee vaikuttamaan Pimpulan luonteeseen, mutta se on parempi vaihtoehto kuin toistuvat kiima-ajat.

Nyt sitten keittiön lattiaa pesemään, reinot ym. pesusta kuivamaan ja lisää rokseja, koppaa ym. pesemään.