Minä olen vannoutunut etätyön tekijä. Kaiken minkä vain voin etänä tehdä sen teen. Jo vuosia sitten tein etätyökokeilun. Halusin tehdä tälläisen työkokeilun ja onneksi siihen tuli myös mahdollisuus. Tein silloin koulutusmateriaaleja luontaisterapeuttikoulutuksiin. Silloin opettelin keskittymisen työn tekemiseen niin, että mikään kotona tekemätön kotiaskare ym. ei häiritse työn tekemistä. Tässä olenkin mielestäni kehittynyt aikamoiseksi uurtajaksi. Kun puurran kotona töitä, vaikka mitä tapahtuisi ympärillä en keskeytä työn tekemistä ennen kun olen päättänyt pitää pienen tauon. Ainut ongelma on se, että meinaan unohtua tekemään töitä ja yht'äkkiä tajuan että työpäivä pitää lopettaa. Muuten työpäivästä tule liian pitkiä.

Tänään olen vakaasti miettinyt että minusta taitaa tulla myös etäshoppailija. Tottakai ostan paljon netin kautta, mutta on se kiva välillä lähteä ihan fyysisesti saamaan hyvää asiakaspalvelua. Tänään kävinkin aika useassa kaupassa ja palvelu oli jokaisessa todella hyvää. Ongelma vain on se, että etsin tiettyjä juttuja ja niitä en löytänyt. Kolme tuntia meni siihen että etsin löytämättä sopivaa. Tulin kotiin ja aloin googlettaa. Osan löysin osaa en. Nyt vain on se ongelma, ettei tässä vaiheessa voi enää tehdä nettiostoiksi, kun joulun aikaan posti kulkee hitaammin. Joten joudun lähtemään ihan oikeasti shoppailemaan vielä.

Tästä opin sen, että ensi jouluna olen viisaampi. Teen ostokset ajoissa netin kautta. Ongelmana on vain se, että useat ostokset on sovittava muiden tonttujen kanssa. Jos toiset tekee shoppailun myöhään niin, sitten minäkin joudun odottelmaan. Sillä sitä tilannetta aina yritän välttää, että tontut shoppailee samoja asioita ja joulun jälkeen on palautusten ja vaihtamisien ruljanssi.

Viisaita shoppailupäätöksi jouluun!

E7+kuvat+16122012+001.jpg

Ilman laajakaistaan en tulisi enää mitenkään toimeen. Laajakaista on etätyön ja etäshoppailun tärkein juttu :-)